Red Label Books Publishing

 

Naast de vertaling, E-Book Cover Design en juridisch advies via een extern bureau, bieden wij een samenwerking aan om je boek te publiceren. Anders dan met de tradionele uitgevers, teken je bij ons een kortlopend uitgeefcontract met een voordelige verdeling van de royalty's voor jou als schrijver. Tevens zal het team zich inzetten om het totaal aan aantal verkochte exemplaren steeds weer te verhogen.

 

 

2. RED LABEL AUTEUR

Heb je reeds een boek, of zelfs meerdere boeken uitgegeven in het Nederlands, maar droom je van een internationale bestseller? Dan kun je er voor kiezen om je boek door Red Label Books te laten vertalen. Vaak vereist dit een grote investering, maar als  Red Label Auteur kun je optimaal van onze kortingen en services gebruik maken. Het kan een ideale keuze zijn. Wil je meer weten?

1. RED LABEL TEAM MEMBERSHIP

Wanneer je werk al naar het Engels is vertaald of de verkoop van je boek (of zelfs boeken) loopt niet goed genoeg, dan is er de optie om een Red Label Auteur te worden. Eerst zullen we bekijken wat er nodig is om het boek te verbeteren en vanaf het moment dat jij akkoord gaat met ons voorstel, gaat het team direct aan de slag. Je bent dan "part of the team" en maakt onderdeel uit van onze marketingcampagne. Klik hier voor meer informatie

 

3. RED LABEL SELECT AUTEUR

Ben je eenmaal een Select Auteur bij Red Label Books, dan vertalen wij het boek en brengen wij het in de wereld door middel van een uitgebreide campagne; De Book Boost  Iedere Boost wordt uitvoerig getest, geanalyseerd en aan de hand van deze data opnieuw ingezet. Of jij een Select Auteur kan worden hangt de kwaliteit en kwantiteit. Want, hoe meer boeken, hoe beter het werkt. Lees hier de voordelen van een Select auteur.

   

 

 

RED LABEL TEAM MEMBERSHIP

 

Een Engelstalig boek wereldwijd publiceren is een hele onderneming, maar daar kan Red Label Books bij helpen. Als Team Member geven wij je de mogelijkheid om alle vervelende en tijdrovende taken uit handen te geven, zodat jij je helemaal kan focussen op het schrijven. Terwijl jij aan je volgende bestseller werkt, zorgen wij er voor dat jouw Engelstalige E-Book aangeboden kan worden op de juiste platforms in de benodigde format. Om een Membership aan te vragen is het beslist geen vereiste dat de vertaling is gedaan door Red Label Books, maar we kunnen het uiteraard wel voor je regelen. Klik hier voor een offerte. Wij beoordelen alleen wel eerst of jouw werk geschikt is om een Team Member te worden. Niet alleen moeten wij enthousiast zijn over jouw verhaal, schrijfstijl en genre, maar ook de vertaalde versie moet helemaal kloppen. Als teamlid van Red Label Books krijg je alle voordelen en het enige wat jij hoeft te doen is waar je goed in bent; schrijven! 

 

 

 

 Een aanvraag betekent niet automatisch dat je een Red Label auteur bent. Hier gaat een uitvoerige beoordeling aan vooraf. Er zijn een beperkt aantal plaatsten beschikbaar.

TERUG NAAR BOVEN

 

 

 

RED LABEL AUTEUR 

 

Misschien heb je inmiddels al een offerte van ons of andere vertaalbureaus ontvangen en ben je nog niet tevreden met de prijs of heb je nog geen keuze kunnen maken. Wij begrijpen dat het voor veel auteurs een (te) hoge investering is. Voordat je het plan laten varen en je droom om internationaal door te breken opgeeft, willen wij je kennis laten maken met de optie om een Red Label Auteur te worden. Niet alleen delen we in de kosten, maar we geven je ook de mogelijkheid om maandelijks de jouw gedeelte van de af te betalen. Nieuwsgierig? 

 

 

 

Let op. Een aanvraag betekent niet automatisch dat je een Red Label team member.  Hier gaat een uitvoerige beoordeling aan vooraf. Er zijn een beperkt aantal plaatsen als team member Beschikbaar. 

TERUG NAAR BOVEN

 

 

 

 

 

SELECT AUTEUR: EEN ALL-INCLUSIVE MEMBERSHIP 

 

Ben je een SELECT auteur, dan zorgen wij niet alleen voor een perfecte vertaling naar het Engels, maar ook voor een op maat gemaakte, designer boekcover. Ook maken wij je boek beschikbaar als E-Book én Paperback. Om niet onopgemerkt te blijven gebuiken wij The Book Boost; een solide marketingplan die helemaal op maat is gemaakt voor jou. Heb je interesse? 

 

 

 

 

TERUG NAAR BOVEN
 

 

 

 

 

 

Let op. Een aanvraag betekent niet automatisch dat je een Red Label Select Auteur bent. Hier gaat een uitvoerige beoordeling aan vooraf. Er zijn jaarlijks maar een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

 

  

 

Red Label Books Publishing biedt met deze opties een eerlijke kans om je ambitie te verwezelijken en wie weet, misschien ben jij straks die Nederlandse schrijver waar iedereen in de wereld het over heeft. En dat is uiteraard ook ons doel. 

 

© 2013 - 2022 Red label Books Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel