KIES EEN FAST LANE COVERS

 

Ben je op zoek naar een leuke cover die helemaal aansluit op jouw verhaal, maar wil je liever niet te veel geld uitgeven? Red Label Books begrijpt het helemaal en heeft daarom een kleine selectie met Ebookcovers klaar staan op de Fast Lane Covers pagina. Iedere week vullen we deze beperkte voorraad aan met betaalbare en mooie covers voor allerlei genres. Een Fast Lane Cover is kant en klaar. Je vult alleen de gegevens in die nodig zijn; zoals je auteursnaam, titel van het boek en eventueel een subtitel. Bestel supersnel en voordelig je eigen cover.

 

 

 

JUDGE A BOOK BY IT'S COVER...YEAH, RIGHT!

Het klinkt misschien wel heel wijs en verstandig, maar de meeste lezers die op zoek zijn naar nieuw leesmateriaal klikken pas op jouw boek als ze geïntrigeerd zijn geraakt. Iets wat een boek interessant maakt en hen nieuwsgierig maakt. Drie keer raden wat hun keuze beïnvloed. Inderdaad...de cover! Zo belangrijk is het dus om de perfecte cover te vinden, passend bij het verhaal, de juiste genre aantrekt, uitnodigend is en prikkelend genoeg voor jouw doelgroep. Een lezer, nieuwsgierig geraakt door de cover en meer wil weten, is dan nog maar één muisklik verwijderd van de aankoop. 

 

 

RED LABEL TEAM MEMBERSHIP = Cover en Services  

 

 

"The Cover Reveal" is waarschijnlijk het mooiste moment in het proces van schrijver naar een gepubliceerd auteur. Het boek heeft een gezicht gekregen en bestaat nu pas écht. Als Self Publishing auteur heb je echter nog een lange weg te gaan. Naast het vertalen, copy editing en proefreading van je Engelstalige uitgave zijn er nog genoeg taken te doen die jouw schrijfproces zullen verstoren en waarschijnlijk een tijd tot een halt roepen. Er zijn nog veel taken die afgehandeld moeten worden:Heb je de juiste format, is het binnenwerkt compleet en helemaal in orde, welke platformen wil je gebruiken, hoe lever je jouw levenswerk aan en wat zijn de plannen voor de marketing? 

 

Er is een oplossing: WORDT EEN TEAM MEMBER!

 

 

 

De voordelen op een rijtje:

  • Vrije keuze uit een fast Lane Cover
  • Opmaak tekst, binnenwerk en inhoudsopgave
  • Aanbieden op platforms voor wereldwijd (Engelstalig) bereik
  • Opname in Red Label books marketingcampagne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRO-COVERS: PROFESSIONEEL COVER DESIGN

 

 

 

 

Heb je meer te besteden of ben je van mening dat jouw boek meer aandacht nodig heeft? Wil je graag een professionele en unieke uitstraling? Dat kan uiteraard ook. Red Label Books zal je in dit geval vragen om meer informatie betreft jouw wensen en ideeën. Met deze gegevens gaan we vervolgens aan de slag om samen met de perfecte en meest professionele designer een exclusief boekomslag te ontwerpen. De kosten kunnen variëren tussen ongeveer €250,00 en € 550,00.   

 

Kijk hier voor meer informatie.

 

© 2013 - 2022 Red label Books Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel